Καλώς ήρθατε στον ιστότοπό μου. Το επαγγελματικό μου προφίλ συνδυάζει την χορο-κινητική ψυχοθεραπεία (δημιουργική ψυχοθεραπεία), την κλινική εποπτεία, την εποπτεία διδακτορικής έρευνας και τη διεύθυνση μεταπτυχιακού προγράμματος στη χορο-κινητική ψυχοθεραπεία (MA Dance Movement Psychotherapy) στο Goldsmiths College, University of London. 

Η επαγγελματική μου πορεία  ξεκίνησε με δεκαετή διδασκαλία κλασικού χορού (Royal Academy of Dance) σε ιδιωτικές σχολές σε Αθήνα και Λονδίνο και συνέχισε με δεκαετή κλινική εργασία σε δομές ψυχικής υγείας στο Αγγλικό Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) καθώς και την ενεργή συνεισφορά μου στην παιδαγωγική και ερευνητική εξέλιξη διεθνών επαγγελματικών προγραμμάτων χορο-κινητικής ψυχοθεραπείας. 

Η κλινική μου εργασία στο NHS συμπεριλαμβάνει ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία με ενήλικες που ζουν με ψυχικά νοσήματα (κατάθλιψη, διπολισμό, σχιζοφρένεια) στην κοινότητα αλλά και σε ψυχιατρικά ιδρύματα και με μητέρες που αναρρώνουν από επιλόχεια κατάθλιψη ή ψύχωση. Επίσης έχω εργαστεί σε δομές οικογενειακής στήριξης στην κοινότητα, σε προγράμματα αποκατάστασης προσφύγων και σε μονάδες φροντίδας για ηλικιωμένους που ζουν με προχωρημένη άνοια ή Αλτσχάιμερ.

Έχω δημοσιεύσει εκπαιδευτικά και ερευνητικά άρθρα με θέμα την χορο-κινητική ψυχοθεραπεία καθώς και την διδακτορική μου έρευνα με θέμα την κινητική/σωματική ενσυναίσθηση. Έχω επίσης συγγράψει δύο βιβλία σε συνεργασία με διακεκριμένους ακαδημαϊκούς και θεραπευτές (εκδόσεις Emerald και Routledge) και είμαι στη διαδικασία δημιουργίας μιας νέας ερευνητικής ανθολογίας. 

Πτυχία:

Doctorate of Philosophy (PhD)
MA Dance Movement Psychotherapy 
Post-Graduate Diploma in Dance Movement Psychotherapy 
BA Hons Dance Studies 
RAD Teaching Certificate

Διαθεσιμότητα:

Προσφέρω κλινική εποπτεία διαδικτυακά σε ψυχοθεραπευτές και επαγγελματίες ψυχικής υγείας που εργάζονται σε κλινικά ιδρύματα και στην κοινότητα.

Close